top of page

QUI SOM?

 

La història de la nostra família es remunta al 1880, quan el nostre besavi es va instal·lar a la barriada de Can Rovira. Aquesta és la 4ª generació dedicada a l’agricultura.

 

Des del 1950 som productors de fruita dolça, dedicats principalment al conreu del Préssec d’Ordal. Disposem de més de 15 varietats entre préssec vermell i préssec groc que ens permeten cobrir tot el període estival, de juny a setembre.

 

A més a més, també cultivem, en menor quantitat, cireres, albercocs, paraguais, caquis, melons, síndries i productes d’horta.

 

Des de l’any 2002 vàrem entrar en el sistema de la Producció Integrada pel que fa a la producció de préssecs, cireres, paraguais i albercocs. Som una empresa amb qualitat certificada que passem anualment inspeccions per garantir al consumidor qualitat, seguretat i protecció del medi ambient. El control sanitari es realitza a través de l’assessorament del tècnic de l’ADV de l’Alt Penedès.

 

Comercialitzem una part de la nostra collita a l’engròs (a través de Mercabarna) i una altra part a través de la venta directa (al Mercat del Préssec d’Ordal i al nostre domicili).

 

Tota la fruita i la verdura que venem és sempre del temps!

bottom of page