top of page

QUI SOM?

 

La història de la nostra família es remunta al 1880, quan el nostre besavi es va instal·lar a la barriada de Can Rovira. Aquesta és la 4ª generació dedicada a l’agricultura.

 

Des del 1950 som productors de fruita dolça, dedicats principalment al conreu del Préssec d’Ordal. Conreem més de 20 varietats diferents de préssec, entre préssec de vinya, préssec d'aigua i paraguai, que ens permeten oferir aquest producte durant tot el període estival, de principis de juny a finals de setembre.

 

A més a més, també cultivem en menor quantitat albercocs, paraguais, melons, síndries i tomàquets.

 

Des de l’any 2002 vàrem entrar en el sistema de la Producció Integrada pel que fa a la producció de préssecs, paraguais i albercocs. Som una empresa amb qualitat certificada que passem anualment inspeccions per garantir al consumidor qualitat, seguretat i protecció del medi ambient. El control sanitari es realitza a través de l’assessorament del tècnic de l’ADV de l’Alt Penedès.

 

Comercialitzem pràcticament tota la nostra collita a través de la venta directa al Mercat del Préssec d’Ordal. A Cal Pau Jan disposem de 8 hectàrees d'arbres fruiters i hortalisses, i 15 hectàrees de vinya situades totes al voltant del poble de Sant Pau d'Ordal. La nostra dedicació a la terra ens permet apropar al consumidor una gran varietat de productes de primera qualitat. 

bottom of page